Fotograflarla Roma - Troya Tur

“Fotoğraflarla…” serimizin bu bölümünde, tarihi önemi açısından Avrupa’nın en önemli şehirlerinden Roma’dayız. Roma, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış; dolayısıyla görkemli sarayları, tarihi kiliseleri, bazilikaları ve heykelleri ve diğer sanat eserleriyle yalnızca İtalya’nın değil Avrupa’nın da en önemli şehirlerinden bir. Dolayısıyla her adımında fotoğraflayacak kareler bulunan bir şehir olarak her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. Roma’da gezilecek yerler denince akla ilk olarak tabii ki o meşhur Kolezyum ve Roma Forumu gelir. Tarihini kalıntılarını, yapılarını, meydanlarını gezdiğinizde bitti sanırsınız ama sıra şehir müzelerine ve sanat galerilerine geldiğinde Roma’nın tarihinin sandığınızdan çok daha eski olduğunu görüp büyülenirsiniz.

Bugün ülkemizden Roma’ya yılın her mevsimi birçok tur düzenlenmekte, turizm acentaları rehberler eşliğinde Roma’yı gezip tarihini öğrenmenize imkan sunmaktadır.

Sizi Roma’nın büyüleyici fotoğraflarıyla baş başa bırakıyoruz. Sonrasında bir Roma seyahati planlamayı düşünürseniz bireysel ve kurumsal seyahat acentası Troya Tur olarak hizmet vermeye hazırız.

Roma – Gezilecek Yerler

 

 

Leave A Comment

Yeniliklerden ve kampanyalardan haberdar olun
Diğer Blog Yazıları