Vize Hizmetleri - Troya Turizm

ABD konsolosluğundan yapılan açıklamaya göre,  Amerika, Türkiye’ye göçmen olmayan vize işlemlerini sınırlı ölçüde de olsa yeniden başlattı. Önceden vize almış olan Türk vatandaşları da geçerli vizeleri ile ABD’ye seyahat etmeye devam edebilirler.

Türk vatandaşları yalnızca Türkiye’den değil, başka bir ülke üzerinden de ABD vizesine başvurabilirler. Yalnız, Türkiye dışından vize başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken bir husus var: Vize hizmetleri için Türkiye’de ödenen ücret haricinde, vize başvuru işlemlerinin yapıldığı ülkede de vize başvuru ücretini ayrıca ödemek gerekiyor.

Bir kez daha hatırlatmak gerekiyor ki bu gelişme yalnızca göçmen olmayan vize başvuruları için geçerli. Göçmen olmayan vize başvurularınızı ABD Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu’na önceden randevu alarak yapabilirsiniz.

Vize işlemleri sınırlı ölçüde yapıldığından konsolosluk tarafından az sayıda randevu verildiği için, Amerika’ya gerçekleştireceğiniz bireysel ya da kurumsal seyahat planlarınızı vizeniz onaylandıktan sonra yapmanızı tavsiye ederiz.

 Detaylar için kaynak: https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/

Leave A Comment

Yeniliklerden ve kampanyalardan haberdar olun
Diğer Blog Yazıları